avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Astazi am fost prins in localitate cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Astazi am fost prins in localitate cu viteza de 103 ...

Buna seara! Astazi am fost prins in localitate cu viteza de 103 kmh. In fata mea era alta masina care ma si depasise si de asemenea avea o viteza mai mare decat a mea. Estimez un 110-120. Problema e ca dansul nu a fost oprit, si s-au multumit cu mine. Distanta dintre noi fiind relativ mica, credeti ca ar fi putut fi o eroare? Eu nu consider ca rulam cu aceea viteza. Are rost sa contest? Am sanse de castig? Specific de asemenea ca nu am avut mentiuni si am si semnat procesul verbal. Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Edit: Permisul mi-a fost luat pe o perioada de 90 de zile cu posibilitatea de reducere a o treime. Amenda 1822 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
ARR1731, utilizator

Alte discuții în legătură

Daca nu iau testul Adiko Adiko Duna ziua am fost oprit cu 103 kmh in localitate mi fost suspendat permisul pe 90 de zile si am fost la recuperare si nu am promovat as vrea sa intreb daca mi ... (vezi toată discuția)
Model contestatie suspendarea permisului depasire pe linia continua vali_blondu vali_blondu Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul zilele trecute pentru depasire pe linia continua. Dl politist care m-a oprit nu a putut sa ma ajute, fiind mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar ? Mandark Mandark Buna ziua , Astazi am aflat de acest site si am observat ca in general utilizatorii primesc \"ajutor legislativ\". Am si eu cateva nelamuriri in privinta unei ... (vezi toată discuția)