avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca nu iau testul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca nu iau testul

Duna ziua am fost oprit cu 103 kmh in localitate mi fost suspendat permisul pe 90 de zile si am fost la recuperare si nu am promovat as vrea sa intreb daca mi se mai prelungeste cu inca 30 de zile sau nu
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:32, 24 August 2018
Nu se prelungeste pentru ca testul nu este obligatoriu pentru depasirea vitezei, mai puteti incerca pana la terminarea perioadei de suspendare, poate reusiti sa il promovati si sa va reduca perioada de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere 90 de zile Dumytzaa Dumytzaa Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pe tru depasirea vitezei cu peste 50 km/h. Nu aveam 1 an de experienta (incepator), as vrea ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului auto dupa o perioada de suspendare de 90 de zile GEORGIANA925 GEORGIANA925 Buna ziua,as dori sa va intreb si eu pentru a optine permisu de conducere dupa o perioada de suspendare de 90 de zile mai este nevoie de a se sustine un test? (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile Dragos9345 Dragos9345 Am obtinut permisul de conducere in iulie iar in martie mi-a fost suspendat pentru viteza de 208km/h pe autostrada pentru o perioada de 90 de zile. Stiu ca nu ... (vezi toată discuția)