avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare!!Acum 10 ani am vândut o mașină cu un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare!!Acum 10 ani am vândut o mașină cu un contract care ...

Salutare!!Acum 10 ani am vândut o mașină cu un contract care nu a putut fi înregistrat la Primărie!In tot acest timp eu am platit impozitul mașinii!!De curând am găsit persoana căreia am vândut mașina!!Daca merge cu mine la Notariat și da o declarație precum că,i.am vândut mașina,eu o pot radia de la impozit???Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Salutare!!am vândut o mașină acum 10 ani cu un contract care ... Irisdiana Irisdiana Salutare!!Am vândut o mașină acum 10 ani cu un contract care nu a putut fi înregistrat la Primărie!Nu am mai reușit să dau de persoana in cauză decât ... (vezi toată discuția)
Masina disparuta -impozit mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! am cumparat in 1995 o masina din 1985 ...am facut factura am inregistrat-o la fisc.Dupa cateva luni am vandut-o unei firme ( am factura ); dar nu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am avut o masina dacia berlina veche pe care am vandut-o de ceva timp si am dat si cartea masinii respectivului. acesta nu a mai venit sa facem ... (vezi toată discuția)