avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notarea unui litigiu in CF se face in baza unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notarea unui litigiu in CF se face in baza unui Certificat ...

Buna ziua. Notarea unui litigiu in CF se face in baza unui Certificat de grefa. Avand in vedere greva magistratilor, ce alta solutie am? Dosarul este inscris pe rolul instantei, dar nu pot obtine deocamdata Certificatul de grefa. Pot obtine notarea in CF in baza cererii de chemare in judecata sau a altor documente? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Crisstel , utilizator 14:28, 9 Octombrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunați totuși la instanta care eliberează certificatul,acesta nu este eliberat de un magistrat ci de un grefier care lucrează cu publicul..În instantele din București grefierii lucrează, singura forma de protest a acestora a fost scurtarea programului pt public cu o ora..
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc mult pentru raspuns. Voi incerca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate inscrie litigiu eugen05 eugen05 X(un mostenitor omis de la succesiune) cere intr-un proces anularea unui un certificat de mostenitor + 2 contracte de vanzare cumparare (toate au ca obiect un ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea de catre instanta a intampinarii debitorului Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am trimis un debitor in judecata si am primit citatie prin care instanta imi pune in vedere sa imi \"precizez pozitia fata de exceptia invocata ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)