avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat o casă prin contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat o casă prin contract de vânzare-cumpărare ...

Bună ziua,

Am cumpărat o casă prin contract de vânzare-cumpărare cu ipoteca.
Înainte de semnare, vânzătorii au spus că lasă anumite bunuri în imobil, iar prețul a fost negociat având în vedere și aceste bunuri. Totuși, banca prin care s-a făcut finanțarea a refuzat să le includem în contract.
Acum, vânzătorii nu mai confirmă în scris ce lasă, deși am insistat pentru clarificare.
Întrebarea mea este: ce pot face legal dacă, la momentul predării, bunurile promise nu mai sunt lăsate în casă? Pot cere constatarea situației la poliție sau trebuie să acționez ulterior în instanță?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:50, 9 Octombrie 2025
Politia nu are nici o atributie/competenta într o astfel de problema?Nu știu ce puteți sa faceți în instanta în situația în care nu aveți un proces verbal chiar ,,,de mana"insusit de părți,un act adițional etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara o casa evaluata la un pret mai mare alinaerik alinaerik Pot cumpara un apartament evaluat la un pret mai mare dar dupa ce am discutat cu vanzatorul o lasa la un pret mai mic?Pot depune acte la prima casa si sa ... (vezi toată discuția)
Declarație primire preț solicitată la vânzarea unui imobil cumpărat prin credit ipotecar, achitat în întregime Emilika40 Emilika40 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți de ce e necesară declarația de primire a prețului la vânzarea unui apartament cu credit ipotecar, pe care ... (vezi toată discuția)