avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiu Cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiu Cotizare

Cum se calculeaza stagiul cotizare (vechimea) in perioada dinainte de 2001 (mai exact 1985-1989) timp in care am lucrat jumatate de norma, aceasta fiind stipulat si in cartea de munca. Se calculeaza proportional cu timpul lucrat (4h) sau se considera integral ca stagiu cotizare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 9 Octombrie 2025
Se calculeaza proportional cu timpul lucrat (4h) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza stagiul cotizare (vechimea) in perioada dinainte ... Ovidiu-O Ovidiu-O Cum se calculeaza stagiul cotizare (vechimea) in perioada dinainte de 2001 (mai exact 1985-1989) timp in care am lucrat jumatate de norma, aceasta fiind ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii - jumatate de norma supaplex supaplex Buna ziua, Daca am lucrat cu jumatate de norma 2 ani si vreau sa ma re-angajez la o alta firma, cum se calculeaza vechimea ? ca fiind de 1 sau de 2 ani ... (vezi toată discuția)
La pensionare, la 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă ... Dapix Dapix La 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă la pensie`? De exemplu la 4 ani lucrați cu 2 ore pe zi, se consideră 1 ani vechime în ... (vezi toată discuția)