avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa stiu daca ajutorul de pensionare oferit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa stiu daca ajutorul de pensionare oferit ...

Buna ziua, as dori sa stiu daca ajutorul de pensionare oferit de catre companie unui salariat odata cu iesirea la pensie pentru limita de varsta (si prevazut expres in Contractul Colectiv de Munca) se supune impozitarii si calculului contributiilor sociale. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 9 Octombrie 2025
In opinia mea, sunt supuse impozitarii si platii contributiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ioasaf ioasaf Buna ziua, Va rog daca ma pute-ti ajuta cu o informatie. La o societate mica . Nu este contract colectiv de munca. In contractul colectiv la nivel national ... (vezi toată discuția)
Declaratie pt alinierea la og 4/2017 anymaryh anymaryh Buna ziua, In cadrul firmei sunt salariati care au cim part-time, dar care sunt angajati si la alte firme cu cim de 8 ore. La firma unde sunt cu part-time, ... (vezi toată discuția)
Salarii acordate la pensionare BG BG Va rog sa-mi comunicati cate salarii se acorda, conform Codului Muncii si a contractului colectiv de munca la nivel national, la incetarea contractului ... (vezi toată discuția)