avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca eu am început munca cu 15 zile mai devreme ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca eu am început munca cu 15 zile mai devreme ...

Bună ziua,.Daca eu am început munca cu 15 zile mai devreme de tererminarea ultimei luni de creștere copil,nu mai primesc bani pe cele 15 zile ramase?
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2025
Radu5338, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 9 Octombrie 2025
Nu mai primiti indemnizatie pentru cele 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare somaj gaby_ovi1 gaby_ovi1 spuneti.mi si mie va rog daca suspend indemnizatia de somaj luna viitoare pe 4 oct. 2012, ptr a intra in concediu de crestere a copilului, mai exact imi voi ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent de insertie mariana07 mariana07 Buna ziua, Am inceput munca in luna ianuarie pe 23, cu 60 de zile mai devreme, si vreau sa stiu stimulentul de insertie se plateste strict de la 2 ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)