spuneti.mi si mie va rog daca suspend indemnizatia de somaj luna viitoare pe 4 oct. 2012, ptr a intra in concediu de crestere a copilului, mai exact imi voi depune dosarul pentru a ma schimba cu sotul meu care a fost pana acum in crestere copil....si sa revin :
:sorry:
In luna oct. 2012 voi mai primi somajul daca fac aceasta suspendare mai devreme cu 5 zile de a semna somajul?? ..mergand pe ideea ca indemnizatia de somaj se primeste pentru luna precedenta.?
1. Faceti o cerere catre Agentia de Somaj prin care solicitati suspendarea indemnizatiei pentru a intra in CCC.
2. - Indemnizatia de somaj se reia, de unde a ramas, la data cand reveniti in somaj.
- Repunerea in plata a indemnizatiei d somaj se face tot pe baza de cerere.
Buna ziua. Am terminat facultatea si am depus actele de somaj. Inca nu am depasit cele 60 de zile si trebuie sa merg sa confirm ca nu am gasit serviciu, dar particip la o promotie (4 ore/zi), promotie care se termina la 31 octombrie. Mai pot beneficia de somaj? Va multumesc.
1. Daca in cele 60 de zile de la absolvire nu va gasiti sau nu vi se ofera un loc de munca atunci veti primi indemnizatie de somaj 250 lei pe luna timp de 6 luni.
2. Daca v-ati gasit un loc de munca (indiferent de timpul de munca si de venit) atunci nu veti mai beneficia de indemnizatie de somaj.
3. Daca in timp ce primiti indemnizatia de somaj incheiati un CIM de cel mult 12 luni atunci se suspenda plata indemnizatiei de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea CIM.