avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa aflu dacă fiul meu care are o florărie ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa aflu dacă fiul meu care are o florărie ...

Bună ziua. As dori sa aflu dacă fiul meu care are 1 florărie o Întreprindere Individuala îmi poate dona afacerea sau ce modalitate pot avea sa lucrez în florărie dar nu ca angajat. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 18:05, 9 Octombrie 2025
Vă poate face asociat unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie familiara Dario09 Dario09 Buna ziua.As dori sa stiu daca pot infiinta o asociatie familiara cu sotul meu pentru a deschide o florarie?Am nevoie de experienta in domeniu sau cursuri?O zi ... (vezi toată discuția)
Renuntare la denumirea de asociat unic ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o intrebare daca este posibil. Am infiintat o firma acum cativa ani in contul careia desfasor o activitate. Sunt asociat ... (vezi toată discuția)
Pensii Gyarfas viorica Gyarfas viorica Buna ziua! Eu am o întreprindere individuală (florărie) si o am pe mama angajata. Ea ar putea ieși in pensie anticipata, poate sa mai lucreze la mine ... (vezi toată discuția)