avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am facut un contract de vanzare-cumparare a unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am facut un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism ...

Buna seara, am facut un contract de vanzare-cumpararea unui autoturism .Dupa scurt timp cumparatorul s-a rasgandit din motive personale .Eu am innapoiat banii cumparatorul mi-a innapoiat masina dar intre timp s-a emis certificatul fiscal . Cumparatorul a dat o declaratie la notariat prin care anuleaza contractul de vanzare -cumparare. Cu aceasta declaratie dansul si-a rezolvat la circa financiara de care apartine insa eu nu pot anula certificatul fiscal la circa financiara de care apartin. Anularea contractului s-a facut la notar pe cale amiabila. Ce trebuie sa fac in continuare. Multuesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:05, 9 Octombrie 2025
Formulați o acțiune civilă la judecătorie, având ca obiect „constatarea rezoluțiunii contractului de vânzare-cumpărare autoturism” în baza acordului părților. Ia ceva timp dar se rezolva, au mai existat cazuri.
Ultima modificare: Joi, 9 Octombrie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut de curand prin act de vanzare cumparare un autoturism ... steinberg luminita steinberg luminita Buna ziua, am vandutde curand prin act de anzare cumparareun autoturism .Comform procedurilor am solicitat la circa finaniara un certificat fiscal . Dupa scurt ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract vanzare-cumparare auto booghie booghie Buna ziua, in anul 2012 am vandut un autoturism. Am incheind un contract de vanzare-cumpare si am radiat autoturismul de la circa financiara de care ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare autoturism julaikos julaikos Va salut,as avea si eu nevoie de cateva sfaturi/informatii Chestiunea sta in felul urmator,am cumparat in 2011 una bucata autoturism de la un individ pe ... (vezi toată discuția)