avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum un an și jumătate am dat sa parchez masina si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum un an și jumătate am dat sa parchez masina si in spatele meu ...

Salut am si eu o intrebare,,, acum un an jumate am dat sa parchez masina si in spartele meu era hn copil cu biciclsta sa julit putin la picior,, djpa un anumit timp mia venit amenda penala vreoo 2000 si retinerea permisului pe nush caf timp eu am plecat bineinteles,, oare se poate rezolva cumva? Sau sunt zile de inchisoee? Mulumesc
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 08:49, 10 Octombrie 2025
Închisoare. nu. Dar amendă penală este tot o pedeapsa și o perioada veți fi in supraveghere și să vă prezentați la probațiune . Va rămâne și în cazier x ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu amenda penala si cu permis Aureliannn Aureliannn Buna ziua ajutatima si pe mine va rog frumos ....Am luat o amenda penala de 1000 ron si am platito in rate ultima a fost acuma 2 zile in urma este achitat ... (vezi toată discuția)
Condamnare conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 ncp) zapata_29 zapata_29 Ora estimata: 09:00 Complet: P3COMPLET CONTINUITATE Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin.(1) Cod penal cu aplic. art. 396 ... (vezi toată discuția)
Accident de masina ianis52 ianis52 am facut accident cu o masina NEINMATRICULATA am avariat masina si iam rupt piciorul la unu de vreo 32 de ani treaba e ca omul acesta este handicap de gradul 1 ... (vezi toată discuția)