avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am un apartament de 2 camere și am avut toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am un apartament de 2 camere și am avut toate hârtiile pentru ...

Am un apartament de 2 camere și am avut toate hârtiile pentru modificarile făcute în 2007.Acum vreau sa scot sapa turnata de mine in balcon că este cu vreo 2cm mai sus balconul și să mai trag prize. Am nevoie de autorizație?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:31, 10 Octombrie 2025
Buna ziua

Pentru a scoate sapa si a pune alta, eventual gresie sau parchet nu aveti nevoie de autorizatie de constructie.

Pentru a pune prize nu aveti nevoie de autorizatie de construire, dar indicat ar fi sa refaceti dosarul instalatiilor interioare. o sa aveti nevoie de el pentru solicitari cand se emite alt ATR (cum ar fi sporul de putere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari pentru lucrari de amenajari interioare dana_maria1984 dana_maria1984 Buna ziua, Am solicitat un certificat de urbanism pentru obtinerea unei autorizatii de construire pentru lucrari de amenajari interioare. Pe langa o serie ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la directia dezvoltare urbana serviciul control urbanism florinjfi florinjfi Buna ziua, la toti cei care citesc si comenteaza tot ce e pe forum. Am si eu o problema , iar aceasta consta ca astazi am primit o \"Instiintare\" de la ... (vezi toată discuția)
Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)