avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am si eu o problema. Parintii mei detin o casa construita in 2001 care nu are cadastru.

Am incercat sa o intabulez, dar cei de la urbanism mi-au spus ca aceasta casa nu respecta PUG-ul si PUZ-ul actual din localitate. Ce pot face in acest caz avand in vedere ca casa a fost construita in 2001 si respecta PUZ-ul si PUG-ul de atunci.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, teren cumpărat in 2007. intravilan in cartea funciara, ... GEORGEFLORIANLUNGU GEORGEFLORIANLUNGU Buna ziua, Teren cumpărat in 2007. Intravilan in cartea funciara, intravilan in certificatul de urbanism. Autorizație de construire emisa, Locuința ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)