avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariat al unei firme private poate avea zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat al unei firme private poate avea zile libere platite, ...

Un salariat al unei firme private poate avea zile libere platite, altele decat cele din concediul de odihna, adica in mod concret pentru casatorie?
Mentionez ca firma nu are contract colectiv de munca, iar in contractul individual si ROI nu se prevede acest lucru.

Alte discuții în legătură

Refuz din partea angajatorului pentru concediu casatorie Liana_Maries Liana_Maries Buna ziua, Este corect sa se refuze obtinerea concediului pentru ev deoasebite/casatoria pe motivul ca firma oricum acorda deja un numar mai mare de 21 de ... (vezi toată discuția)
Acordare 5 zile platite la casatorie petreadana petreadana Buna,as dori sa intreb daca am dreptul la cele 5 zilșe care se acorda de catre firma inainte sau dupa casatorie,mentionez ca evanimentul a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Concediu de casatorie Mirygaby Mirygaby Buna ziua am si eu o intrebare: am solicitat si eu concediu de casatorie la firma unde lucrez si mi s-a spus ca nu am dreptul decat la 3 zile si acestea numai ... (vezi toată discuția)