avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am facut un contract de uzufruct viager in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am facut un contract de uzufruct viager in 2009 in ...

Buna ziua!Am facut un contract de uzufruct viager in 2009 in care erau trecute doi uzufructi(fosta mea soacra si sora ei.Sora soacrei a decedat recent,iar soacra,celalalt uzufructuar nu si-a exercitat dreptul de uzufruct viager.Este adevarat,ca daca in termen de 10 ani nu-si utilizeaza acest drept,dreptul de uzufruct se stinge?Ce se intampla cu bunurile din casa,cui ii revin?Multumesc mult pentru ajutor!Bakk Orsolya

Alte discuții în legătură

Buna... - donatie cu uzufruct, donatar decedat, situatia mostenitorilor claudiuy claudiuy buna am si eu o problema....sotia mea a mai fost maritata iar sotul ei a murit apoi s=a recasatorit cu mine....ea si sotul ei avand 2 copilasi...el a avut un ... (vezi toată discuția)
Proprietari sau nu? marianabrt marianabrt buna seaemara tuturor,am si eu o problema daca cineva ma poate sfatui.la sfrsitul anului trecut eu si sotul meu am ajutat financiar pe soacra mea la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Donatarul poate vinde un imobil fără acordul celui care beneficiază de uzufruct viager? Andreea3087 Andreea3087 Bună seara! Partenerul meu împreună cu sora sa au primit printr un contract de donație casa părinților plus terenul ce o inconjoară. Donatara este sora ... (vezi toată discuția)