avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu un vecin, posibil cu tulburari psihice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu un vecin, posibil cu tulburari psihice

Probleme cu un vecin
Buna ziua,
Am un vecin de deasupra mea, de la etajul 8, eu stand la etajul 6 care ma acuza ca las televizorul cu sonorul la maxim noaptea. Adevarul este, ca nu fac acest lucru si eu, la randul meu aud acest televizor dar foarte incet, in zona baii. Desi i am explicat cu frumosul ca nu este adevarat, acesta nu vrea sa inteleaga aducand ca argument ca, vede lumina aprinsa la mine pe timpul noptii. Este o lumina de veghe, dar nu este o dovada ca zgomotul provine de la mine. Prin urmare, a incercat sa-mi taie un cablu de la usa cu gandul ca este cablul de tv apoi, mi-a luat curentul umbland la panoul electric comun aflat pe holul etajului. Am mers sa discut civilizat de ce a facut acest lucru, si a recunoscut fapta dar bineinteles se crede indreptatit. Desi a observat ca taindu-mi lumina tot a auzit sonorul tv, tot nu vrea sa inteleaga ca nu este de la mine. Am discutat si cu administratora blocului si concluzia mea este ca acesta are probleme de comportament. Ce i de facut in acest sens?
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
maria15, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare racord electricitate ruxyradu ruxyradu un colocatar din bloc, proprietar al unui apartament la etajul 8 si o camera de servici la etajul 9 (mansarda) a modificat instalatia electrica, trecand un ... (vezi toată discuția)
Liniste publica - cum pot fi convinsi vecinii sa micsoreze sonorul la televizor? angelicagoaga angelicagoaga vecinii de deasupra mea ma deranjeaza de ani de zile cu sonorul tv.se aude incontinuu incepand de pe la 7.30dim pana in jur de miezul noptii.le-am atras ... (vezi toată discuția)
Contract rds rcs cezar76 cezar76 Buna ziua, as avea nevoie de un sfat avocatesc :) Sotia a facut un contract la RDS/RDS pentru la tara, undeva in jud. Arad, pe data de 2.08.2018 pentru ... (vezi toată discuția)