avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Împlinesc 65 ani in ian.2026, sunt salariat ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Împlinesc 65 ani in ian.2026, sunt salariat ca asistent medical scolar ...

Buna ziua,as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie: implinesc 65 ani in ian.2026, sunt salariat ca asistent medical scolar in cadrul unei primarii, as dori sa stiu in ce conditii imi pot continua activitatea si dupa implinirea varstei de pensionare. Din ce am aflat, neoficial, ar fi trei posibilitati, cumulul pensiei cu salariul (sanse minime), continuarea activitatii cu renuntarea la pensie sau pensie si contract prestari servicii cu PFA .
V-as ruga sa-mi precizati care ar fi solutia si ce trebuie sa fac eu, ca si salariat. Va multumesc mult, o zi buna!

Alte discuții în legătură

Cumul pensie si salariu.buna ziua, va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie. ... viorel61 viorel61 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie. Implinesc varsta de 65 ani in luna ianuarie 2026, sunt angajat neintrerupt din august ... (vezi toată discuția)
Dacă o persoană ce este angajată în sănătate si nu a făcut ... magda2007 magda2007 Dacă o persoană ce este angajată în sănătate si nu a făcut varta de pensionare (in 2026 in februarie face vârstă de pensionare conform anexei 5 ), dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, ... Utilizator_PA Utilizator_PA Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, contabil șef într-o unitate de învățământ care a primit decizia de pensionare pentru ... (vezi toată discuția)