avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt o femeie care sunt in proces cu sotul italian. La ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt o femeie care sunt in proces cu sotul italian. La ...

Buna ziua!Sunt o femeie care sunt in proces cu sotul italian.La prima infatisare judecatorul mi-a dat castig de cauza ca el sa imi plateasca intretinere o anumita suma de bani timp.de.2 ani de zile.El are o garsoniera cu un prieten de al lui in tara la noi.Vreau sa stiu daca eu am dreptul sa locuiesc in accea garsoniera fara sa ma dea in judecata sau sa.imi ceara partea de chirie?Multumesc anticipat!Am uitat sa specific ca prietenul lui este de accord ca eu sa locuiesc acolo!
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
takistes, utilizator

Alte discuții în legătură

Informatii fost proprietar cu probleme. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. Acum o luna m-am mutat din garsoniera unde stateam cu chirie, intr-un apartament; la plecare am lasat 4 mil. datorii la intretinere, dar aceasta ... (vezi toată discuția)
Partaj daria_ramona2006 daria_ramona2006 Vreau sa introduc actiunea de partaj si as dori sa stiu cum se va imparti casa daca in urma actiunii de divort minora de 4 ani mi-a fost incredintata? (vezi toată discuția)
Divort ciudat ChihaiaIonel ChihaiaIonel Buna ziua, va rog niste sfaturi la un caz ciudat pentru mine , poate pt dv nu dar.... Am un cumnat din partea sotiei care de 2 ani munceste in ... (vezi toată discuția)