avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat in M i batalion intervenție cu grad sergent ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat in M i batalion intervenție cu grad sergent ...

Salutare,am lucrat in M i batalion intervenție cu grad sergent cu contract 5 ani și as dori sa aflu la ce grupa de munca și ce beneficii pot avea.. mulțumesc.

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:05, 10 Octombrie 2025
Aici nu se fac incadrari pe grupe/conditii de munca.
Despre incadrarea in grupe/conditii de muinca puteti afla detalii de la angajator, sindicat, colegi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara as dori sa stiu ce grupa de muncă primesc dacă ... Vivicaxxx Vivicaxxx Bună seara as dori sa stiu ce grupa de muncă primesc dacă am lucrat ca mac în mapn 7-8ani în acești ani.multumesc (vezi toată discuția)
Militar angajat pe baza de contract, perioada lucrata in grupa nerecunoscuta, discriminare greceanugheorghe greceanugheorghe Ma numesc Greceanu Gheorghe ,sunt din Giurgiu, fost angajat la i.j.p.f.Giurgiu din 01-08-1991==23-11-2011 actualmente pensionat pe caz de boala cu grad de ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca carmen_75 carmen_75 Mama a lucrat 35 de ani ca laborant panificatie. La inscrierea in grupa a 2-a de munca nu a fost inclusa pe lista desi inginerii si alte categorii au fost. ... (vezi toată discuția)