avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am cumpărat o mașină căreia i am făcut actele
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am cumpărat o mașină căreia i am făcut actele

Buna ziua am cumpărat o mașină căreia i am făcut actele pe firma mea dar nu am înscris o la primărie iar între timp am închis firma .
Cum trebuie procedat acum?
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare certificat fiscal auto tatiana18 tatiana18 Cum pot recupera un certificat fiscal auto? Mentionez ca firma de unde am cumparat autoturismul nu mai functioneaza si nu pot inscrie masina Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Auto fara fiscal inselaciune Robert Yvws Robert Yvws In data de 23.06.2020 m-am dus sa vad o masina, m-am vazut cu \"proprietarul\", am testat masina, era destul de ok, m-am decis sa o cumpar desii ma uitasem pe ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unei masini chinchidel chinchidel am cumparat o masina la sfarsitul perioadei de leasing de la fostul proprietar, masina a fost radiata de firma de leasing si a trimis toate actele, iar dupa ... (vezi toată discuția)