avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se pot judeca 2 dosare de divorț introduse amândouă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se pot judeca 2 dosare de divorț introduse amândouă de reclamanta?

Se pot judeca 2 dosare de divorț introduse de reclamanta amândouă
Cel mai recent răspuns: Dorina1961 , utilizator 23:01, 10 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista 2 dosare se pot conexa.Depinde de situație..
Bună seara, primul dosar este spre final,reclamanta a cerut în primul custodie comuna în cel de al doilea cere custodie doar pentru eafara ca tatăl să mai aibă dreptul asupra minorilor

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca exista 2 dosare se pot conexa.Depinde de situație..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu minor Raluca0606 Raluca0606 Cum pot obliga tata la plata pensiei alimentare dacă e plecat din tara și nu știu unde locuiește, adresa fixa, am câștigat în instanta, și recursul are ... (vezi toată discuția)
Informatii divort stirnes stirnes Buna seara,as dori sa stiu ce acte sunt necesare ptr depunerea divortului?Daca nu detin in prezent certificatul de casatorie in original, am o copie doar,poate ... (vezi toată discuția)
Recurs divort vioricasilica vioricasilica Buna ziua Am si eu o intrebare..sa va explic un pic situatia mea. ..de curand sa incheiat divortul cu fostul sot....unde la sfarsit este specificat ca ... (vezi toată discuția)