avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot să mă judec cu statul pentru propririle care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot să mă judec cu statul pentru propririle care mi le face ...

Cum pot să mă judec cu statul pentru propriile care mi le face pe pensie?.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 11 Octombrie 2025
Prin promovarea unei actiuni in justitie .

Proprile se fac in baza unui titlu executoriu ...poate delatiati problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul succesoral se poate cere de catre creditorii mostenirii doar dupa deschiderea unui dosar de executare? catinf catinf Buna ziua. Pentru a cere partajul succesoral, un creditor al mostenirii trebuie mai intai sa deschida un dosar de executare silita (incuviintat de instanta) ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie - actiune civila respinsa lolo0112 lolo0112 intr-un proces de abandon de familie pt neplata pensiei de intretinere, m-am constituit parte civila cu suma restanta la pensia de intretinere. prin sentinta, ... (vezi toată discuția)
Executare silita decizie casa de pensii Antoanela Geaman Antoanela Geaman Deciziile date de casa de pensii prin care se stabilesc anumite drepturi constituie titlu executoriu? daca da, in ce baza juridica. In speta, printr-o decizie ... (vezi toată discuția)