avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt o persoana incadrata la grad de handicap ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt o persoana incadrata la grad de handicap “grav” ...

Buna seara, sunt o persoana incadrata la grad de handicap “grav” cu insotitor, tip handicap “ fizic”. Detin permis de conducere pt masina cu cutie automata, reinnoit in noiembrie 2023 valabil 10 ani. La reinnoire am facut fisa medicala cu incheiere “apt pt masina automata” valabilitate 10 ani. Am primit acum o adresa de la serviciul rutier prin care mi se pune in vedere ca in termen de 15 zile sa inaintez dovada prezentarii la examinarea medicala prevazuta la art.22 alin.(1) OUG 195/2002 R in caz contrar vor proceda la retragerea medicala a permisului de conducere. Ce ar trebui sa fac? Sa le inaintez copie de pe fisa medicala pe care am depus-o la reinnoirea permisului pt ca este in perioada de valabilitate de 10 ani sau trebuie sa fac o alta fisa medicala pt permis auto? Multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Mana dreapta in ghips - legal, e voie sa conduci? BurceaM BurceaM Buna ziua, As dori sa știu dacă exista vreun articol in legislatie care interzice conducerea unui autovehicul cu cutie automata când mana dreapta este ... (vezi toată discuția)
Reinnoire permis leuca.mihaela leuca.mihaela Sotul meu detine permis de conducere din anul 1991, dar nu l-a reinnoit pana in prezent, intrucat nu i-a fost necesar. Ar dori sa stie daca se mai poate ... (vezi toată discuția)
Am hipoacuzie bilaterală profundă, încadrat la gradul doi accentuat și deținător permis categoria 2 WLAB WLAB Buna ziua! Rog și eu o lămurire ,am hipoacuzie bilaterală profundă, încadrat la gradul doi accentuat și deținător permis categoria B. .E vorba de ... (vezi toată discuția)