avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat fiind de doar 2 zile,a fost făcut inventarul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat fiind de doar 2 zile,a fost făcut inventarul anual și ...

Angajat fiind de doar 2 zile,a fost făcut inventarul anual și au fost lipsuri în stația Rompetrol și am fost puși toți angajații să dăm din salariu câte 230 de lei.E corect asta ,eu fiind angajat de 2 zile?

Alte discuții în legătură

Oprire bani din salariu, gestionar maryn.maryana maryn.maryana Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine... Am intampinat o problema la locul de munca. M-am angajat in luna iulie la o firma care detine magazine de ... (vezi toată discuția)
Inventar dupa preaviz leuca.mihaela leuca.mihaela Am lucrat in cadrul unei firme de retail, in 25.04.2009 mi-am depus demisia, iar ultima zi de pontaj a fost 10.05.2009. Mentionez ca pana in momentul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o problema. acum 10 luni de zile am lucrat ... Elenaa2303 Elenaa2303 Bună ziua. Am și eu o problema. Acum 10 luni de zile am lucrat la un magazin de țigări. Când m-am angajat nu mi s-a făcut nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)