avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stau la chirie și s-au făcut niște lucrări în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stau la chirie și s-au făcut niște lucrări în ...

Bună seara, stau la chirie și s-au făcut niște lucrări în baie ( nu din vina mea ), după finalizarea lucrărilor nu s-a făcut curățenie cum s-ar cuveni ( totul a rămas în praf după demontarea gresiei, inclusiv în bucătărie unde erau vase ), cu toate ca am avut înțelegeri ca se va face, as putea retine o suma de bani din plata chiriei ca compensație pentru disconfortul creat ? ( am fost nevoit sa stau trei zile după muncă sa fac curat, era imposibil. Proprietarul a zis ca vine să facă curat și nu a mai ajuns )

Alte discuții în legătură

Sanctiuni in cazul deterioriarii apartamentului inchiriat andreeaf2002 andreeaf2002 Buna! O intrebare pentru cunoscatori: daca nu am contract inregistrat la ANAF cu proprietara in apartamentul careia stau in chirie poate sa imi faca ceva daca ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat de către arhitect pentru a ma convinge sa semnez contractul. Frodo Frodo De ce spun ca am fost înșelat? deoarece inainte de a semna, am fost mințit in scris ca va respecta bugetul de 15.000 euro, ulterior de 18 - 19.000 euro ... (vezi toată discuția)
Am incheiat un contract de inchiriere pe durata de 1 an, impreuna ... vmiron vmiron Probleme la predarea aprtamentului inchiriat. Am incheiat un contract de inchiriere pe durata de 1 an, impreuna cu inca 2 persoane, fiind vorba de un ... (vezi toată discuția)