avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un baiat major din prima casnicie, care s-a mutat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un baiat major din prima casnicie, care s-a mutat ...

Buna ziua! Am un baiat major din prima casnicie, care s-a mutat la tatal lui,si umbla la facultate,nu lucreaza. Mai am un copil minor din a 2a casnicie, care sta cu mine, si primesc pensie alimentara de la tatal lui. Intrebarea mea este cata pensie alimentara trebuie sa platesc la copilul major? Poate el afla cat salar iau? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:18, 11 Octombrie 2025
1/6 din salariul net. Poate afla doar daca va da in judecata. Incercati sa va intelegeti amiabil sa nu se ajungă acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Crstinaancutac Crstinaancutac Buna ziua divortez de soțul meu si as dori sa știu câta pensie alimentara ii revine băiețelului nostru de 4 ani, soțul mai are si un alat băiat din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters155784 ContSters155784 am si eu o problema : parintii mei sunt divortati de 3 ani si primesc pensie alimentara de la mama,acum am terminat liceul si deja mama nu mi-a mai trimis ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pentru student care lucreaza magda_ig2212 magda_ig2212 Bună ziua.Am un copil de 19 ani împliniți anul acesta și a primit pensie alimentara pana în luna august si in luna septembrie nu a mai primit.La ... (vezi toată discuția)