Bună ziua! Recent am aflat ca bunicul meu a avut o hotărâre judecatorească definitivă din 2008 de reconstituire a dreptului de proprietate pe o suprafața de teren.Comisia judeteana lg 18 nu i-a dat terenul inapoi justificând că nu au teren disponibil, iar in 2015 i-au comunicat o Hotarăre prin care l-au pus pe o anexă nr 23 pt a i se acorda despagubiri. In 2022 a fost informat ca dosarul lui a fost trimis la ANRP pt a i se acorda despagubirile.Nici până azi nimeni nu l-a informat care este stadiul.Ce sa fac sa il ajut? Am facut recent o cerere on line de comunicare informatii la ANRP. Vă multumesc
De i informat nu îl informa nimeni, e interesul dvs acum sa faceți demersuri către ANRP.Nu știu cât de clare vor fi informațiile primite mai bine mergeți acolo personal,discutați cu un consilier.Daca dosarul.a ajuns de 2 ani teoretic ANRP mai are 3 ani sa il solutioneze.Dupa ce trec 5 ani sau daca prin absurd primiti mai repede o dispozitie cu cuantumul despagubirilor mergeti la un av da o contrstati.Un onotariu de succes va costa 10-15%la final,mai bine decat 100%din nimic sau dintr o suma de 2,3 ori mai mica decat valoarea reala..Trebuie sa știți ca teoretic mai durează 3 ani,apoi 2 ani proces și 7 ani in care se plătesc transele deci orizontul de așteptare e îndelungat..