avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii isi scot uscatorul de rufe pe palier si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii isi scot uscatorul de rufe pe palier si folosesc ...

buna ziua , vecinii isi scot uscatorul de rufe pe palier si folosesc balustrada pentru a intinde lenjerii , haine , covoare la uscat . am contactat administratorul si presedintele, au spus ca nu pot face nimic deja i a informat de la multe ori ca nu au voie. cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: v253bia , utilizator 23:24, 11 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru asta sesizați poliția locală (competență privind ordinea publică), apoi primăria pentru contravenție. Dacă persistă, puteți formula acțiune în instanță pentru tulburare de posesie
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

MYRA CIMPEAN a scris:

Pentru asta sesizați poliția locală (competență privind ordinea publică), apoi primăria pentru contravenție. Dacă persistă, puteți formula acțiune în instanță pentru tulburare de posesie

de la primarie am primit raspuns ca ,, nu au legislatie in vigoare ,, prin care sa acționeze, iar cei de la politia locala au spus ca nu depinde de ei... mi se pare absurd sa nu intereseze pe nimeni
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2025
v253bia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Haine intinse in scara blocului Desy99 Desy99 Buna. Am si eu o intrebare: locuiesc la et 6 intr-un bloc nou construit si am o vecina care intinde lenjeria la uscat pe balustrada si isi usuca toate hainele ... (vezi toată discuția)
Calorifer in uscator chinook chinook Buna ziua! Apelez din nou la dvs. cu urmatoarea problema: Am reusit sa am acces la uscatorie incepand de ieri pentru prima oara in 20 de ani de cand locuiesc ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la parter. este normal să se treaca pe sub fereastra mea? Anaalexa Anaalexa Buna ziua, Locuiesc la parter, intr.un apartament situat pe colt. Președintele și administratorul blocului se opun inchiderii grădinii blocului, deși ... (vezi toată discuția)