avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o hotarare judecatoreasca emisa din februarie anul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o hotarare judecatoreasca emisa din februarie anul acesta ...

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca emisa din februarie anul acesta, dar nu a fost facuta comunicarea nici pana azi. Este normal? Stiam ca ar trebui comunicata partilor in cel mult 30 de zile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:32, 12 Octombrie 2025
Nu este normal, desigur. Faceți o cerere de urgentare a redactării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort neredactata anna0_6 anna0_6 Buna ziua!sunt in divort de aproape un an si sa luat hotarerea judecatoreasca de o luna si inca nu sa redactat,problema este ca eu trebuie sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)