La o carte funciare sant mai multe teren extravilan./numai./ Defunctul a lasat o testament scrise dar numai scrise de ei Dar si un act de vanzare - cumparare numai intre ele.nu in fata unei Notar public..Este date numai procura speciala la notar public pentru rezolvarea Intabularea etc in CF
La biroul agricol, cadstral de- pe langa o Primarie era spuse ca este mai simplu rezolvat acut CF ca prima date sa fie trecute dupa mostenitorul singura ramase dupa defunct era fata lui./Fata stia totul ce era facute act de vanzare- cumparare, testament etc.A fost rezolvat totul ca- sa fie primite actul CF trecute fata defunctului actul rezolvate fata defunctului a Decedat !!!.Acuma intrebarea este se pot merge cu Testament si cu act de mana.Ce pot face ???.Multumesc daca primesc un raspuns
Am vandut un teren prin online am semnat imputernicire ptr. cumparator de vreo 5 ani dupa un timp am primit sesizare ptr. impozitul lui si o amenda de impozit retroactiv pe 5 ani. Ce pot sa fac ca sa nu mai platesc impozitu fiindca el nu a transcris terenul.
Testament
AFANFANA
Persoana care -a lasat testamentul notificat la notar a decedat dar nu inainte de a vinde casa si curtea care nu a fost trecuta in testament ,in testament ... (vezi toată discuția)