avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa imi infiintez un PFA pentru a exercita ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa imi infiintez un PFA pentru a exercita urmatoarele ...

Buna ziua, doresc sa imi infintez un PFA pentru a exercita urmatoarele activitati: CAEN 4619, 7420, 7311. Am o poprire pe persoana fizica, daca deschid PFA va fi transmisa poprirea pe contul PFA-ului daca declar patrimoniu de afectiune separat la inregistrare?, de asemenea, ce implica declararea unui patrimoniu de afectiune? trebuie sa detin bunuri pe persoana fizica sau la ce se refera?

Alte discuții în legătură

Firma noua ! este posibil asa ceva ? dar cum? koxinus koxinus Buna ziua ! As dori sa infintez o firma XYZ (SRL) in care eu as fi unicul angajat si m-as ocupa de urmatoarele: 1) O persoana fizica din Bucuresti care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen autorizate pe punctul de lucru Grig23 Grig23 Buna ziua, Detin un srl care activeaza pe codul CAEN 7311 ca si activitate principala si doresc sa deschid un punct de lucru pentru confectionarea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa grafic designer raluk_win raluk_win Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate grafician , adica sa pot efectua: ilustratii vector (pt site-uri, reclame, ... (vezi toată discuția)