avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare PFA grafic designer
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare PFA grafic designer

Buna ziua,

Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate grafician , adica sa pot efectua: ilustratii vector (pt site-uri, reclame, printuri, etc), storyboarduri pt reclame (cadre deseneate), ilustratii pt animatie.
Am citit ca acestea ar fi codurile CAN:
- 7311 Activitatii ale agentiilor de publicitate
- 5819 Alte activităţi de editare
- 7410 Activităţi de design specializat
Pot sa imi fac un PFA cu mai multe coduri CAN si este vreunul dintre codurile de mai sus impozitat la norma de venit?
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 17:50, 29 August 2014
Daca te referi la codurile CAEN, cel mai aproape de activitatea ta e 7260: Alte activitati legate de informatica (CAEN 2014), pentru ca e mai vag si acopera mai mult teren. Totusi, ultima oara cand am verificat, nu existau studii si/sau o calificare pentru a deveni persoana fizica autorizata in domeniul asta. Fac grafica de 10 ani si mereu m-am izbit de lipsa unei institutii care sa ofere macar ceva apropiat de definitia unui graphic designer.

Si 7311 cred ca ti-e suficient.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt un srl cu activitati de design grafic 2d,3d si web CrisuS CrisuS Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care voi fi si angajata ca Art Director/Graphic Designer, pentru a aplica la programul Start-up Nation 2017. Am ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)
Cod caen grafic designer pt pfa Iulian_Min Iulian_Min Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)