avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare student in UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare student in UE

Fiul meu are 19 ani si este student in primul an in Olanda.
Va rog, imi puteti spune ce demersuri trebuie sa fac/faca pentru a beneficia de asigurare de sanatate prin CNAS in Olanda?
Mentionez ca are card de sanatate european valid, dar la emitere era inca elev in ciclul liceal.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
decs, utilizator

Alte discuții în legătură

Acordare card european de sanatate studentilor care invata in strainatate takanuva takanuva In CODUL FISCAL apar, ca si persoane care nu platesc CASS dar sunt asigurate in sistemul public, studentii pana la 26 ani care nu au venituri din munca; ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student la zi in varsta de 19 ani ruxiqui ruxiqui Am un fiu, student la zi la Facultatea de Drept si Facultatea de stiinte politice, in varsta de 19 ani, implineste 20 in noiembrie, a terminat primul an. Am ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student aflat la studii in olanda crisco crisco In ce conditii, un student cetatenie roman aflat la studii in Olanda, poate beneficia de asigurare de sanatate si card european de sanatate? Exista ... (vezi toată discuția)