avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am primit o amendă de 4000 Ron fiind șofer că am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am primit o amendă de 4000 Ron fiind șofer că am intrat ...

Bună ziua ,dacă mă puteți ajuta cu o informație.am primit o amendă de 4000 Ron fiind șofer că am intrat în zona cu restricție de tonaj zona B .cine plătește amenda eu sau firma.multumesc anticipat
Scrie pe procesul-verbal. Dacă firma a intrat, ea plătește. Dacă dv. ați intrat în zonă interzisă, dv. plătiți.
În drept este valabilă zicala „cine greșește plătește”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie datorita unei dispozitii primite de la angajator ilie1979 ilie1979 buna ziua! in data de 01 08 2014 am intrat cu un camion in zona de actiune a indicatorului de 7,5 tone interzis.... avand santierul in acea zona si mentionez ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare adinajichisan adinajichisan Buna ziua Saptamana trecuta camionul de la firma noastra a fost parcat la intrare in Dej pe o straduta laterala pe care intri exact din centura ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare a contraventiei nasote nasote buna ziua.poate cineva sa ma ajute cu un sfat?lucrez ca sofer pe un camion de 40 tone la sc tiger amira.cursele care le fac sint de la fabrica pepsi din sos ... (vezi toată discuția)