LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
buna ziua.poate cineva sa ma ajute cu un sfat?lucrez ca sofer pe un camion de 40 tone la sc tiger amira.cursele care le fac sint de la fabrica pepsi din sos viilor pina la depozitul nou din militari.problema e cu accesul in sos viilor care este in zona de restrictie b.firma a primit autorizatie de la primarie pt accesul in zona b dar in anumite intervale orare.pe data de 17 nov am fost oprit de politie si amendat cu suma de 3000 ron pe motiv ca masa maxima autorizata a ansamblului este de 58 tone si imi trebuie o autorizatie speciala pt zona b,nu cera pe care o detine firma.cep pot face ca pv de amenda este pe numele meu?multumesc anticipet
Sa contestati amenda in termenul prevazut in actul sanctionator si sa determinati firma sa obtina aprobarile necesare in vederea posibilitatii deplasarii cu acel autovehicul in intervalul de ore convenabil societatii la care lucrati sau, reprezentantii acestei firme sa va puna la dispozitie un orar cand anume aveti voie sa va deplasati prin acea zona, fara a fi amendat.
Poate ne spuneti si care este temeiul legal al acestei amenzii. Din ceea ce cred eu, amenda trebuia sa fie aplicata firmei si nu salariatului.
Contestati procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare....
Amenda rovinieta
crival
Buna seara. Am fost oprit in trafic de ISCTR si am fost depistat circuland cu automarfarul fara rovinieta valabila. Din motive obiective nu am avut timp sa ... (vezi toată discuția)