avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am lucrat perioada de proba la o firma circa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am lucrat perioada de proba la o firma circa 28 de ...

Buna ziua am lucrat perioada de proba la o firma circa 28 de ore respectiv 3 zile,am stat si peste program ,perioada de proba fiind de 5 zile eu ,nu am mai mers dupa cele 3 zile , a spus ca imi vireaza bani ,eu cred ca undeva la 300-500 ron ,dar nu am primit nimic ,au trecut 27 de zile si nimic acum nu mai raspund la mesaje am doar video scurt din interior cam 3 am ca dovada,sa ma las pagubas sau ar trebui sa depun o sesizare la itm ,a fost munca fizica grea ,manipulat marmura etc.Am intales ca si perioada de proba trebuie renumerata conform legiii.Am sanse sa recuperez aceasta suma de bani?Stiu ca e mica dar chiar am
nevoie.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Teakroy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 13 Octombrie 2025
Ati semnat c.i.m.?
Nu

Cornel Vasile a scris:

Ati semnat c.i.m.?

Daca nu ati semnat c.i.m., inseamna ca ati muncit la negru, ceea ce face posibila situatia neplatii drepturilor aferente perioadei lucrate.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mai pot face ceva sau? Daca depun plangere nu recuperez nimic

Cornel Vasile a scris:

Daca nu ati semnat c.i.m., inseamna ca ati muncit la negru, ceea ce face posibila situatia neplatii drepturilor aferente perioadei lucrate.

Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lamurire Stef12345 Stef12345 Am lucrat aproape 3 saptamani la o firma {grup7} ca merchandiser la carrefour, fiind platita pe zi cu 28 de lei, fiind o suma f mica pt cata munca depuneam,.Nu ... (vezi toată discuția)
Munca la negru silviu35 silviu35 CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)
3 zile de munca silviu35 silviu35 AM lucrat 3 zile la o firma la negru fara contract de munca am facut copie de pe documentul unde am semnat pot sa imi recuperez cele 3 zile de munca daca ... (vezi toată discuția)