avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... S-a modificat ceva in legea educației in ultimul an? ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

S-a modificat ceva in legea educației in ultimul an? Aici ma ...

S-a modificat ceva in legea educației in ultimul an? Aici ma refer la cursurile universitare bugetate. Am auzit pe cineva ca, chiar daca ai facut o facultate (studii de licenta) in trecut, pe locurile de la buget (3 ani), ai mai avea dreptul la alți 3 ani tot la buget (indiferent daca este vorba de licență sau master).
Dacă m-ar putea lămuri cineva, as fi recunoscătoare.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 13 Octombrie 2025
Nu este adoptat vreun act normativ in acest normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)
Admitere la a doua facultate Moca Loredana Moca Loredana Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare nelamurire. Am urmat timp de 3 ani de zile cursurile unei facultati, la buget, insa nu mi-am dat licenta. Acum ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? cristinelza11 cristinelza11 buna ziua!!!! sunt studenta anul 3 la o facultatae de stat la buget am lucrat o singura luna si jumatate cu jumatate de norma si as vrea sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)