avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un Testament facut in fata unui notar public se pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un Testament facut in fata unui notar public se pot transmite ...

Un Testament facut in fata unei notar public se pot transmite pentru alte persoane Cine a lasat testamentul este decedat. Este ramase numai teren agricol cu sau vegetatie forestiere,terenuri extravilan.Foarte frumos multumesc in cazul daca pfimesc un raspuns

Alte discuții în legătură

Testatorul a decedat, cine a scris o testament numai de mana scrisa ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Testatorul a decedat,cine a scris o testament numai de mana scrisa de el..Dar aveam si alte acte intre noi multe numai scrise de mana testatorului.A scris si ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)
In cazul cand este facute numai act de mana cu denumirele....coventie....testament ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com In cazul cand este facute numai act de mana cu denumirele....Coventie....testament si donatie.,Propuse de un Doamna de notar sa fie incercat asa la o ... (vezi toată discuția)