avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am dat recent( in luna iunie mai exact) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am dat recent( in luna iunie mai exact) examen de ...

Buna ziua, am dat recent( in luna iunie mai exact) examen de medic primar si l-am luat cu brio, in luna septembrie am primit diploma de medic primar si am dus-o la servici, insa acum in octombrie inca nu mi s-a marit salarul, pe motiv ca inca nu s-a schimbat statul de functii si ca dureaza , ca acest stat de functii nu se schimba asa "cum vreau eu" ( expresia celor de la personal) , ca se va schimba cand se vor face mai multe schimbari odata. Intrebarea este : daca e corect sa astept si daca nu trebuia si era obligatoriu sa primesc inca din aceasta luna ( octombrie) aceasta marire de salar conform noului titlu primit (este un spital de stat) si daca acest stat de functii nu trebuie modificat de fiecare data cand este nevoie , adica atunci cand cineva primeste un titlu nou sau o gradatie noua, superioara . Am dreptul sa primesc si retroactiv acesti bani ,inca de cand am promovat acesti bani( din iunie ) sau macar din septembrie de cand am primit diploma de la minister si DSP si am dus-o la servici?De asemenea , cat ar fi ok sa astept aceasta majorare de salar ? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
Liflor, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea de la o treapta la alta - sistem bugetar ggasokaa ggasokaa Buna ziua, Lucrez intr-o institutie bugetara...trecerea de la o treapta de salarizare la alta, se face o data la 3 ani, in functie de evaluarea anuala, prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am 13 ani vechime ,sunt bugetara dar recent am constatat ... Liflor Liflor Buna ziua , am 13 ani vechime ,sunt bugetara dar recent am constatat ca sunt platita inca la gradatia 2 ca spor de vechime desi de 2 ani jumate( de prin 2020) ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala licentiata rus adela rus adela Buna ziua , ma numesc Rus Adela și as dori sa știu ce as putea face sa am un salariu corespunzător studiilor. Sunt absolventa a ... (vezi toată discuția)