LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna ziua, am dat recent( in luna iunie mai exact) examen de medic primar si l-am luat cu brio, in luna septembrie am primit diploma de medic primar si am dus-o la servici, insa acum in octombrie inca nu mi s-a marit salarul, pe motiv ca inca nu s-a schimbat statul de functii si ca dureaza , ca acest stat de functii nu se schimba asa "cum vreau eu" ( expresia celor de la personal) , ca se va schimba cand se vor face mai multe schimbari odata. Intrebarea este : daca e corect sa astept si daca nu trebuia si era obligatoriu sa primesc inca din aceasta luna ( octombrie) aceasta marire de salar conform noului titlu primit (este un spital de stat) si daca acest stat de functii nu trebuie modificat de fiecare data cand este nevoie , adica atunci cand cineva primeste un titlu nou sau o gradatie noua, superioara . Am dreptul sa primesc si retroactiv acesti bani ,inca de cand am promovat acesti bani( din iunie ) sau macar din septembrie de cand am primit diploma de la minister si DSP si am dus-o la servici?De asemenea , cat ar fi ok sa astept aceasta majorare de salar ? Multumesc!