avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii fiscale

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta:
Sunt roman si locuiesc in Romania dar lucrez remote pentru o comanie din UK; asta insemnand ca toate taxele pe venit imi sunt platite in UK. Ce obligatii fiscale am in Romania avand in vedere ca lucrez remote de aici pentru compania din UK?

Va multumesc?

Alte discuții în legătură

Situatie fiscala pentru persoanele care lucreaza remote josephine234 josephine234 Lucrez pentru o companie din US, am visa de work in US si platesc taxe in US. Dar o parte din job-ul meu este efectuat si remote, din Romania. Drept urmare, eu ... (vezi toată discuția)
Lucrul remote pentru o companie straina buna ziua, as aprecia ... Dyana75 Dyana75 Lucrul remote pentru o companie straina Buna ziua, As aprecia sfatul Dvs. Cochetez cu posibilitatea de a lucra fully remote pentru o companie din Anglia ... (vezi toată discuția)
Declaratie e 101 marioflorescu marioflorescu Buna ziua, Am si eu o speta pentru Dumneavoastra. Momentan lucrez pentru o firma romaneasca, care are parteneri de afaceri in UK si care doresc sa ne ... (vezi toată discuția)