avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In data de 13.10.2025 00:55 am fost „forțat” sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In data de 13.10.2025 00:55 am fost „forțat” sa depasesc o masina de politie ...

Buna ziua. In data de 13.10.2025 00:55 am fost "fortat" sa depasesc o masina de politie care se depla cu o viteza de 50km/h in zona de 60. depasirea am inceput-o pe linie discontinua dar am finalizat-o pe linie continua. Pot sa depun contestatie daca agentul a trecut in PV locatia ca fiind cu 50m in spate fata de locul unde a complectat pv(am poza); la o viteza de 60km 50m se fac in 3 sec deci este inposibil sa fi depasit in locul specificat in PV

Multumesc,
Mihai

Alte discuții în legătură

Am platit amenda, mai pot face plangere? Valdez Valdez Situatia e in felul urmator. Ma indreptam intr-o seara spre casa pe o strada principala. Banuiam (vazusem cindva un semn) ca limita este 60km/h, si am ... (vezi toată discuția)
Salut, am fost prins cu viteza de 106km/h in localitatea urechesti, ... Daywalkerr Daywalkerr Salut, am fost prins cu viteza de 106km/h in localitatea Urechesti, VN, DN2 E85. Fiind limita de 50 si eu am incalcat o cu 56km/h mi a fost retinut permisul 3 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vatamare corporala din culpa Robert Kantor Robert Kantor Buna ziua, as avea si eu mai multe intrebari. Mai intai scriu pe scurt accidentul in care am fost implicat. In anul 2006 03. oct. am depasit un autobuz, unde ... (vezi toată discuția)