avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie și-a mutat domiciliul unde locuia cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie și-a mutat domiciliul unde locuia cu ...

Buna ziua! Fosta sotie și-a mutat domiciliul unde locuia cu copilul nostru și nu îi dă voie copilului să îmi spună unde locuiește! Nu îl lasă nici să vină la mine pe motive că are teme sau alte lucruri de făcut. Eu nu vorbesc cu ea decât prin el iar acum nu îi dă voie sa îmi spună unde locuiește . Avem acord notarial că pot lua copilul ori de câte ori doresc cu înștiințarea mamei,lucru care se și întâmplă ,ori de câte ori sun copilul sa vina la mine el își anunță mama iar aceasta îi spune sa îmi transmită că nu se poate din varii motive . Nu știu ce să mai fac sa îl pot vedea mai des.
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
ALEXANDRANICOLETA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:20, 14 Octombrie 2025
Buna ziua,
Există mai multe remedii juridice pentru situația pe care o descrieți dumneavoastră, chiar și de natură penală. Vă recomand să apelați la asistență specializată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie de familie dificila GeogeIon GeogeIon Buna ziua, Am o problema mai complicata. Divortul s-a pronuntat in martie 2020 si finalizat (apel) in noiemberie 2020, separatia in fapt in fapt s-a produs ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Ce drept as avea asupra locuintei / pastrarii domiciliului NeedSomeHelp NeedSomeHelp Buna seara, daca mama este asistenul meu personal (si nu isi face treaba), iar eu sunt persoana cu handicap, gradul 1 permanent si locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)