avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Notificare DITL radiere PFA/regim impozitare SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Notificare DITL radiere PFA/regim impozitare SRL

Buna ziua,

La adresa mea am avut un PFA (pe care tocmai l-am radiat) iar acum am un SRL infiintat in Martie 2025 care functioneaza in acelasi spatiu (o camera intr-un apartament de 2 camere).

Ma intereseaza sa aflu daca trebuie notificat DITL legat de inchiderea PFA si de folosirea in continuare a spatiului de catre SRL. Mai exact, intrebarea are legatura cu modul de impozitare, ce trebuie sa fac sa am regim mixt, pentru ca si locuiesc la aceasta adresa.

In urma cu ceva ani am chemat un evaluator care a intocmit un dosar, apoi acum vreo 2 ani l-am sunat si mi-a spus ca pentru regim mixt nu se refac evaluarile si ca nu trebuie sa mai fac nimic pt DITL (asta cat timp aveam PFA). Acum nu stiu ce sa fac, nu reusesc sa gasesc vreo informatie in acest sens pe internet.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire din magazin mixt si bar in casa de locuit mihneath mihneath Buna ziua, Intrucat prin noua lege de impozitare a spatiilor comerciale s-au pus biruri neimaginabile vreau sa-mi spuneti cum pot face o schimbare a ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)