avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În anul 2023 mi-a fost luat permisul pt o alcoolemie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În anul 2023 mi-a fost luat permisul pt o alcoolemie de 0,09 ...

Cine mă poate ajuta și pe mine cu mici detalii în anul 2023 mi-a fost luat permisul pt o alcoolemie de 009 am făcut contestație mi-au dat permisul înapoi după mau prins miau dat o amendă de centura și să identificat că nu aveam dreptul de a conduce suspendat și mi sa făcut doar penal conducere fără permis ce pedepsă se ia în anul 2023 cineva care știe mulțumesc

Alte discuții în legătură

Ceva unic istorie nu stiu daca cineva vreodata a mai avut astfel ... Danila Geo Danila Geo Ceva unic ISTORIE nu stiu daca CINEVA VREODATA A MAI AVUT ASTFEL DE CAZ. Conducerea cu dovada expirata in ultima zi de suspendare a permisului cat B ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
În urmă cu o luna am avut un accident ... Dominic vali Dominic vali Buna ziua am și eu o întrebare în urmă cu o luna am avut un accident mia sărit pe capota mașini o persoană necunoscută la esire din Brestovăț jud ... (vezi toată discuția)