avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În urmă cu o luna am avut un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În urmă cu o luna am avut un accident ...

Buna ziua am și eu o întrebare în urmă cu o luna am avut un accident mia sărit pe capota mașini o persoană necunoscută la esire din Brestovăț jud Timiș miau suspendat dreptul de a conduce dar permisul când m-am dus a doua zi sal predau șeful secției de poliție mia dat înapoi permisul fizic fara nicio dovadă sau înștiințare eu n-am știut că nu am voie să mai conducă când mia dat permisul după 2 ore mia zis că trebuie să mă ducă pe arest 24 de ore am făcut 24 de ore de arest și după 2 săptămâni am mers cu mașina în oraș și mau oprit un control de rutină mia cerut actele ci permis etc și mau găsit cu permisul suspendat dar eu fizic îl aveam la mine deci l-am predat miau dat permisul înapoi și așa m-am ales cu un al doilea dosar penal pentru conducere fără permis mă poate face cineva să înțeleg ce se întâmplă?
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
Dominic vali, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 06:05, 30 Septembrie 2025
Cred că nu ne spuneți totul În mod sigur agentul va precizat că nu aveți voie sa conduceți un autoturism ( aveți un dosar penal).

Luați de urgență un avocat( riscați condamnare cu executare),

- Am eliminat o dată ce era neregulamentar. Vă rog să NU mai editați după mine. -
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Bună dimineața! În primul rând, măsura retinerii pe 24 de ore se ia de regulă la fugă de la locul accidentului și nu pentru accidente simple. În al doilea rând, bănuiesc că sunteți sub control judiciar și e posibil să aveți unele obligații sau restricții. Cu privire la împrejurarea că ati fost să predați permisul și nu a fost luat de către polițiști, ar putea fi invocată în apărarea dumneavoastră o eroare de fapt (în teorie). Trebuie citite cu atenție toate actele întocmite de către polițiști, procuror sau instanta de judecată (dacă ați fost dus pentru luarea unei măsuri preventive). În orice caz, consider că aveți nevoie neapărat de un avocat cu experiență în penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Cât poate dura cercetarea penală? polițistul mi-a zis ține dosarul cât vrea el Catainkiki Catainkiki Cat se tine un dosar penal la politie ? Politistul mi-a zis ca il tine cat vrea el .. Se poate face ceva ? Multumesc . (vezi toată discuția)
Cat timp poti fi retinut de echipajul de la circulatie pentru verificare? alexandruteutisan alexandruteutisan 1)Daca un echipaj de circulatie te opreste in trafic (control de rutina) tu esti in regula din toate puntele de vedere legale Nu este actiune organizata Cat ... (vezi toată discuția)