avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In anexa 6 ce venituri se trec pt a fi folosite ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In anexa 6 ce venituri se trec pt a fi folosite majorarii pensiei? ...

In anexa 6 ce venituri se trec pt a fi folosite majorarii pensiei?
Se completeaza toate cele 12 luni ale anului cu veniturile, cu toti anii lucrati inainte de 2001?. Sau doar lunile cu venituri din adeverință se iau in calcul?
Ce articol din legea 360/2023 se aplica?
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:56, 14 Octombrie 2025
Modelul adeverintei din anexa 6 spune tot.
Se vor lua in calcul mentinile facute in adeverinta.
Se va tine cont de orice spor mentionat si pentru care s-a retinut si platit CAS, apoi si de total.
A se intelege ca se va trine cont de fiecare luna care aduce venituri in plus.
Stiu cei care elibereaza aceste adeverinte ce au de facut.

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință vechime Filofteia Deaconu Filofteia Deaconu Bună ziua, Numele meu este Deaconu Filofteia și lucrez în cadrul compartimentului Arhiva al unei instituții publice. Întrebarea mea este dacă ... (vezi toată discuția)
Adeverinte neluate in calcul la pensionare Pitesti Pitesti Buna ziua, as dori o indrumare vizavi de o decizie de pensionare emisa in data de 8 ianuarie 2025. La punctul \"Motivarea deciziei\" se specifica: \"Nu s-a ... (vezi toată discuția)