avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In luna septembrie fiind in tranzit cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In luna septembrie fiind in tranzit cu masina in Slovenia ...

Buna ziua! In luna septembrie fiind in tranzit cu masina in Slovenia mi s-a furat Cardul de credit din masina intr-o parcare,farà sa stiu ,Cardul era intr-un portofel care se gasea intr-un rucsac jos pe podeaua masini,mi -au fost retrase sume de bani din cont in valoare de 3700 euro in 5 retrageri ,Am sunat la Banca imediat si am blocat Cardul.Banca mi-a spus ca sumele de bani au fost retrase folosindu-se Codul PIN.Sumele au fost retrase din Liubliana de la un ATM. Menzionez ca eu nu am divulgat la nimeni Codul PIN ,si nici nu am fost niciodata in Liubliana, Cardul a fost folosit doar in Romania nicaieri in alra parte si doar de catre mine personal. Am facut plangere la Politia din Slovenia si la Politia din Romania. As dori daca cineva poate sa-mi spuna c'è as mai putea face ,in situatia mea.Multumesc !

Alte discuții în legătură

Furt atm si dovedire daniela0101 daniela0101 Buna ziua! Abia astazi, 21/09/2015 am descoperit ca pe data de 26/07/2015 mi-au fost sustrasi 500 euro de pe card. Am o banuiala cine a facut asta, am dat ... (vezi toată discuția)
Frauda card bancar visa - 3d online paulwushu paulwushu Buna seara, N-am crezut ca voi fi nevoit sa apelez la ajutor, dar am nevoie va rog. 10Dec17 Ma aflu in cazul in care cineva mi-a folosit cardul visa pt ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card zsorox zsorox Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)