avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt bani de pe card
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt bani de pe card

Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la bancomat-ul de la care s-au scos banii, pe imagine apare o persoana necunoscuta.
Intr-o prima faza politaiul a cautat intr-o baza de date a politiei intr-o lista cu persoanele care locuiau prin zona respectiva, si a gasit doua persoane care semanau cu faptasul.
O persoana a fost chemata la politie, i s-a propus sa faca testul cu detectorul de minciuni si aceasta a refuzat, iar a doua persoana nu este de gasit, cel putin momentan.
puteti sa-mi spuneti care este procedura in acest caz si ce sanse am sa-mi mai vad banii ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:19, 11 Iulie 2011
vor continua cercetarile pina la identificarea faptasilor.
intrebarea este - cum v-au furat PIN?
Presupun ca aveati pinul in portofel impreuna cu cardul, nu?

De obicei bancile au si o asiguare pentru furtul de carduri, cititi contractul incheiat cu Banca si vedeti daca aveti si o asigurare de acest gen. Desigur, banca ar putea sa nu va plateasca suma furata pentur ca nu ati respectat normele de securitate care sunt scrise pe plicul cu care ati primit cardul.
daca PIN a fost pierdut fara respectarea normelor de securitate impuse de banca prin contract, nu veti fi despagubit de banca.
in privinta hotilor, putine sanse sa fie solvabili - au cheltuit banii si fiti sigur ca nu si-au cumparat case si masini cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasit bani in bancomat Dramaqueen Dramaqueen Buna ziua. Ieri m am asezat la coada la un bancomat, sa mi verific soldul. In fata mea, un barbat vorbea la telefon si cerea indicatii despre cum sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ... DavidSalad DavidSalad Buna ziua! In data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ale ei li s-au furat telefoanele, gentile si portofelele. La aprox 30 de minute de la incident ... (vezi toată discuția)
Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)