avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am fost angajat că și soldat gradat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am fost angajat că și soldat gradat profesionist in perioada ...

Daca am fost angajat că și soldat gradat profesionist in perioada 2024 - 2025,iar după un an mi-am dat demisia ,mia venit un rest de 60 de milioane de plata ,sunt obligat să o plătesc ,voi fi dat în judecată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:28, 15 Octombrie 2025
În cazul întreruperii înainte de termen a angajamentului și contractelor incheiate, soldații și gradații profesioniști sunt obligați să restituie Ministerului Apărării contravaloarea cheltuielilor efectuate pe timpul programului de instruire, calculată în condițiile legii aplicabile cadrelor militare în activitate.

Stabilirea răspunderii materiale în sarcina persoanelor obligate la restituirea cheltuielilor de întreținere și de instruire pe timpul școlarizării se efectuează prin grija comandanților/șefilor structurilor militare în care acestea sunt încadrate la data încetării raporturilor de serviciu, utilizând cuantumul cheltuielilor publicat în Buletinul Informativ al Armatei, potrivit prevederilor legale , actualizat la data încetării raporturilor de serviciu cu indicele total al prețurilor de consum comunicat de Institutul Național de Statistică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata scolarizare (curs) institutie militara mariuss1980 mariuss1980 Am fost angajat timp de cca 3 ani in cadrul unei institutii militare, ca si ofiter, si cu ceva timp inainte sa imi dau demisia am participat la un curs ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Fost student la academia tehnicã militarã. obligaþia de a semna un act adiþional mona_lisa26 mona_lisa26 Buna ziua!Am si eu o nelamurire.Un prieten care a fost admis la Academia Tehnica Militara,a semnat un contract prin care se obliga in caz ca iese din sistem ... (vezi toată discuția)